Home Tehnička zaštita

Elis Zagreb - antenski sustavi, mobilni satelitski sustavi, tehnička zaštita, klimatizacija, instalacije

JA slide show
top-left

Tehnička zaštita

Sedam godina rada na instalacijama i pripremi za tehničku zaštitu omogućilo nam je dobivanje licence od MUP-a za obavljanje tehničke zaštite. Našim klijentima pružamo kvalitetnu uslugu tehničke zaštite iz razloga što svakodnevno pratimo, a zatim i u praksi primjenjujemo najnovije trendove iz područja zaštite. Ovlašteni smo i specijalizirani za provedbu tehničke zaštite i to u sljedećim segmentima:

Protuprovalna zaštita uključuje sustave kojima je cilj preventivno i aktivno zaštititi osobe i imovinu na način da uspori ili onemogući neovlašteni pristup štićenom objektu. Vrhunska oprema koja je kvalitetno ugrađena te redovito održavana minimalna su ulaganja u protuprovalni sustav koji omogućuje miran san.

protuprovalna-zaštita  sustav-protuprovalne-zaštite

Video nadzor uključuje postavljanje opreme za snimanje i praćenje svih događaja unutar i izvan poslovnog prostora ili kuće, na način da se sav snimljeni materijal digitalno pohrani u centralni uređaj video nadzornog sustava.

kućni-video-nadzor  video-nadzor

Sustav vatrodojavne zaštite nezaobilazan su segment tehničke zaštite koji se odnosi na zaštitu osoba i imovine. Sustavi vatrodojavne zaštite ugrađuju se u privatne i poslovne objekte kako bi omogućili ranu i pravovremenu detekciju požara i na taj način spriječili stradavanje ljudskih života i veće financijske štete na imovini.

 

vatrodojavna-zaštita  sustav-vatrodojavne-zaštite

Kontrola pristupa odnosi se na segment tehničke zaštite pomoću kojeg je moguće nadzirati ulaženje i  kretanje unutar poslovnog prostora. Sustav kontrole pristupa služi kako bi se odredilo koji od zaposlenih ili posjetitelja i u kojem vremenu ima pristup određenim prostorijama unutar objekta.

kontrola-pristupa  sustav-kontrole-pristupa

Kako bi naši klijenti bili zadovoljni pruženom uslugom koristimo isključivo opremu od ponajboljih svjetskih i europskih proizvođača.

REFERENCE:

Postavili smo sustave tehničke zaštite na:

  • Inovine
  • Nacionalnu zakladu za razvoj civilnog društva
  • Dukat
  • Automat klubove


Za sve informacije vezano uz tehničku zaštitu kontaktirajte Elis.

 

Katalog proizvoda

Trazi

Izdvojeno iz ponude

  • Bnet Total TV Satelitska TV
  • Mitsubishi electric klima uređaji.
  • Mobilni satelitski sustavi.