Nakon što je informacijsko komunikacijska tehnologija pojeftinila, računalne mreže više nisu bile dostupne isključivo korporacijama ili iznimno bogatim poslovnim subjektima. Raspoloživošću mrežne tehnologije, komunikacija između uređaja u bilo kojem uredu postala je relativno jeftina, a u vremenu pred nama taj trend se i nastavlja.

S druge strane, imati računalnu mrežu, a ne podesiti je dobro ili ju imati nezaštićenu jednako je dobro kao i ne imati ju. Poseban naglasak ovdje je na sigurnost bežičnih mreža gdje klijenti često stavljaju slabe ili nikakve lozinke za svoje sustave te ih tako čine ranjivima. Uočavanjem ovih propusta i s razvojem naših klijenata uvidjeli smo potrebu usavršavanja u ovom segmentu informatičke djelatnosti.

Ponosni smo što danas možemo savjetovati klijente u svim segmentima njihovih IT briga. Po pitanju računalnih mreža tako možemo obuhvatiti kompletan proces savjetovanja i implementacije, nadogradnje ili modifikacije računalnih mrežnih sustava. Ukratko od analize, potreba do kabliranja i puštanja u rad.

Ono što činimo za vašu bežičnu računalu mrežu – uspostavljanje WiFi signala, povezivanje uređaja, zaštita na svim razinama mreže, nadzor i dozvole rada, stabilnost bežičnog signala (dodatni AP uređaji u kombinaciji s usmjerenim antenama za veći domet