Elektroinstalacijski i trgovački obrt ELIS bavi se PRODAJOM, UGRADNJOM i SERVISOM opreme za antenske sustavemobilne satelitske sustavetehničku zaštituklimatizaciju instalacije i projektiranje.

Kvalitetna ugradnja i adekvatna servisna podrška opreme visoke kvalitete, jamac su zadovoljstva klijenta, a ujedno i naša misija. Čista i brza ugradnja opreme uz pomoć najsuvremenijih alata temelj je našeg pristupa svakom klijentu. Također brzi i pouzdan odgovor na sve zahtjeve naših klijenata te njihovo zadovoljstvo s dosadašnjim načinom našeg poslovanja jamac su kvalitetnog i ozbiljnog pristupa svakom poslovnom izazovu.

U antenskom poslu smo od ranih devedesetih godina i dobro smo upoznati s počecima analognih satelitskih sustava, tada sam postavljao prve satelitske antene malih promjera 80cm jer sve prethodne antene su bile iznad 2m promjera.Prve enkripcije, kao i počeci prijema digitalnog satelitskog signala te digitalizacije zemaljskog signala.Do početka devedesetih godina  su satelitske antene bile promjera iznad 2m , pa su manje satelitske antene postale dostupnije kućanstvima jer nisu zahtijevale specijalne pozicije i montaže.

Još početkom 2000. godine dobili smo i testirali prototip TORODIAL antene T50 – prve multifeed satelitske antene u Europi.To je prva antena s mogučnošću  prijema preko 8 satelita tj. montaži više od 8 satelitskih konvertera (LNB-a.) Na taj način imao sam priliku otkriti dobre i loše strane novih oblika satelitskih sustava i procijeniti njihove mogućnosti.Danas na našem području postavlamo i Torodial T90  i na njih možemo ugraditi preko 16 satelitskih pretvarača LNB-a  tj. primiti signal s preko 16 satelita. Imamo iskustva u postavljanju pomičnih satelitskih sustava na velike brodove. Takve montaže zahtijevaju profesionalan pristup svemu, a ne samo montaži pomičnog sustava satelitske antene iz razloga što su materijali na velikim jahtama vrlo osjetljivi i skupi tako da nema mjesta pogreškama jer su one često nepopravljive. Termini za servis opreme na takvim brodovima su kratki jer brodovi stalno plove tako da se svi servisi obavljaju u kratkom vremenu prije isplovljavanja.

U klimatizaciji smo od 2005.godine. Licencirani smo od ministarstva za zaštitu okoliša po starim i novim zakonima koji se odnose na zaštitu okoliša.
Sedam godina rada na instalacijama i pripremi za tehničku zaštitu omogućilo nam dobivanje licence od MUP-a za obavljanje tehničke zaštite.
Licencirani smo od HEP-a i upisani u registar ovlaštenih elektroinstalatera.

Ponekad smo radili poslove koje drugi  nisu mogli odraditi, naprosto što je posao zahtjevniji ili kompliciraniji to nam je zanimljiviji. Nastojimo biti čim više informirani vezano za sve usluge koje nudimo jer se informacije mijenjaju preko noći. Do sada se nismo oglašavali putem medija ali smo uspješno poslovali, pa nema razloga kako ne bismo još bolje, kvalitetnije i brže odradili sve vaše zahtjeve.