Sedam godina rada na instalacijama i pripremi za tehničku zaštitu omogućilo nam je dobivanje licence od MUP-a za obavljanje tehničke zaštite. Našim klijentima pružamo kvalitetnu uslugu tehničke zaštite iz razloga što svakodnevno pratimo, a zatim i u praksi primjenjujemo najnovije trendove iz područja zaštite. Ovlašteni smo i specijalizirani za provedbu tehničke zaštite i to u sljedećim segmentima:

Protuprovalna zaštita uključuje sustave kojima je cilj preventivno i aktivno zaštititi osobe i imovinu na način da uspori ili onemogući neovlašteni pristup štićenom objektu. Vrhunska oprema koja je kvalitetno ugrađena te redovito održavana minimalna su ulaganja u protuprovalni sustav koji omogućuje miran san.

Video nadzor uključuje postavljanje opreme za snimanje i praćenje svih događaja unutar i izvan poslovnog prostora ili kuće, na način da se sav snimljeni materijal digitalno pohrani u centralni uređaj video nadzornog sustava.

Sustav vatrodojavne zaštite nezaobilazan su segment tehničke zaštite koji se odnosi na zaštitu osoba i imovine. Sustavi vatrodojavne zaštite ugrađuju se u privatne i poslovne objekte kako bi omogućili ranu i pravovremenu detekciju požara i na taj način spriječili stradavanje ljudskih života i veće financijske štete na imovini.

Kontrola pristupa odnosi se na segment tehničke zaštite pomoću kojeg je moguće nadzirati ulaženje i kretanje unutar poslovnog prostora. Sustav kontrole pristupa služi kako bi se odredilo koji od zaposlenih ili posjetitelja i u kojem vremenu ima pristup određenim prostorijama unutar objekta.

Kako bi naši klijenti bili zadovoljni pruženom uslugom koristimo isključivo opremu od ponajboljih svjetskih i europskih proizvođača.

REFERENCE:

Postavili smo sustave tehničke zaštite na:

  • Inovine
  • Nacionalnu zakladu za razvoj civilnog društva
  • Dukat
  • Automat klubove

Za sve informacije vezano uz tehničku zaštitu kontaktirajte Elis.